AdSense'nin Avantajları Nelerdir?

 AdSense'nin Avantajları Nelerdir?

İçeriklerini oluşturmaya başladın. Şimdi bu içerikleri kârlı hale getirmek istiyorsun. Onca reklamveren, yayıncı platform var. Hangisini seçeceğin konusunda kararsız kaldın değil mi? Kim olsa kararsız kalırdı zaten. Şimdi bu yazıda AdSense'yi neden seçmen konusuna değineceğiz.

Yalnızca En Fazla Ödeme Yapanların Reklamları Yayınlanır!

İçeriklerimizde gelir elde etmek hepimizin istediği şey. AdSense'yi kullanma amacımız da zaten bu. Ama bunu yapan birçok site var. AdSense'yi de bu siteler arasında ayıran şey tam olarak burada. Sitenizdeki reklam yayınlama alanına milyonlarca reklamverenlerinlerin arasında en fazla ödeme yapanın reklamını gösteriyor. Bu şekilde içeriklerinizde elde edeceğiniz gelir de yükseliyor. Böylece diğer hayallerinizi de gerçekleştirebilmeniz için ek kaynağınız oluyor.

Kitleniz İçin En Doğru Reklamlar Gösterilir!

Sitenize reklamları eklediniz. Ama o da ne? İçeriğiniz oyun ile ilgili iken reklamlar moda ile ilgili. Tam bir kaos. Oyun ile ilgilenen kişilerin moda reklamlarına tıklama olasığı nedir? Tabiki de düşük. Burada da AdSense devreye giriyor. Reklamlar site içeriğinize uygun seçiliyor ve kullanıcının karşısına çıkıyor. Kullanıcıların ilgileneceği reklamlarla elde edeceğiniz gelirler de yükseliyor. 

Kontrol Tamamen Sizde!

Herhangi bir kategoride reklamın, bir reklamvereni veya bir reklam ağını engellemek mi istiyorsunuz? Çok basit. Birkaç tık ile hemen halledebilirsiniz. Nasıl mı? Panelinizin sol menüsünde bulunan Engelleme kontrolleri sayesinde.

Reklam Kodunu Sitenize Eklemek Çok Kolay!

Sitenize reklam eklemek çok kolay bir şey olmalı değil mi? Sizi uğraştırmamalı. AdSense burada da size yardımcı oluyor. Sana vereceği reklam kodunu <head> etiketinin bir satır altına yapıştırman yeterli! Eğer WordPress veya Blogger altyapısı ile site kuruyorsan işin daha da kolay. WordPress ve Blogger özel araçları ile reklamlarını kolayca sitede yayınlayabilirsin.

2 Milyondan Fazla Yayıncı

AdSense'den gelir elde eden 2 milyondan fazla kişi var. Sende bu yayıncıların arasına katılmak istiyorsan yapman gereken çok basit. AdSense'ye kaydol. Siteni ekle. Onaylansın ve reklamlar yayına girsin. Gelir elde etmeye başla! Şimdi başlayın!

2 Yorumlar

Reklam, hakaret, küfür yasaktır.