AdSense'de Ekli Sitenin Alan Adını Değiştirme

AdSense'de Ekli Sitenin Alan Adını Değiştirme

Google AdSense'de ekli, onaylanmış sitenizin alan adı değiştiğinde mevcut siteyi tekrar onay sürecine sokmanız gerekecek. Yani Siteler bölümünden yeni domaini eklemeniz gerekecek. Fakat dikkat etmeniz gereken şey eski domaininizi (alan adınızı) yeni alan adınız onaylanana kadar kaldırmamaktır. 

Örneğin example.com AdSense'de ekli kazanç sağladığınız bir site. İlerleyen zamanlarda bu sitenizin domainini example.net alan adıyla değiştirmeye karar verdiniz. Tüm işlemleri yaptınız ve geriye bir işlem kaldı. O da yeni domaini AdSense'e eklemek. Burada yeni domaini yani example.net'i AdSense panelimiz > Siteler > Site ekle bölümünden ekliyoruz. Bu yeni domainimiz onaylanana kadar da eski domainimizi yani example.com'u Siteler bölümden kaldırmıyoruz. Yeni domaininiz onaylanınca eski domaini Siteler bölümünde kaldırabilirsiniz.

Eğer başvurunuz reddedilirse politikada bir/birkaç şeyi ihlal ediyorsunuzdur. Şu yazıları incelemenizi de öneririm:

4 Yorumlar

  1. pekala aynı domain üzerinden 2 adsense ye de onay aldım 1. adsense politika ihlali yedi ve reklam kısıtlaması yedi 2 adsense ye onaya yolladım o kabul edildi reklamlar çıkmıyor bunun sebebi sizce nedir.

    YanıtlaSil
  2. Gerek kalmadı sorunu çözdüm

    YanıtlaSil

Reklam, hakaret, küfür yasaktır.