Yeni AdSense PIN Sorun Gidericileri

Yeni PIN Sorun Gidericileri

Yakın zamanda AdSense ve AdMob için yeni PIN sorun gidericileri devreye girdi. Bu yeni PIN sorun gidericileri eskilerine göre daha efektif ve kullanışlı.

Yeni AdSense PIN Sorun Gidericileri:

• AdSense Kullananlar İçin (Web sitesinde reklam yayınlayanlar): https://support.google.com/adsense/workflow/11033519
• YouTube İş Ortağıysanız (YouTube'dan para kazanıyorsanız) [YouTube için AdSense]: https://support.google.com/youtube/troubleshooter/1094206?hl=tr ve AdSense yayıncıları tarafından kullanılan PIN sorun giderici

Eğer YouTube İş Ortağı iseniz yani YouTube üzerinden kazanç sağlıyorsanız YouTube İçerik Üretici Destek ekibi bu konularda size yardımcı olabilir. YouTube İçerik Üretici Destek ekibi ile nasıl iletişime geçeceğini bilmiyorsan bu yazı sana yardımcı olacaktır.

PIN Sorun Gidericilerin Yeni Özellikleri

Yeni PIN sorun gidericisinde gönderilen toplam PIN sayısı, son PIN'in gönderildiği tarih, PIN kartında denenen hatalı giriş sayısı (yani PIN kartına ilgili PIN yanlış yazma sayısı) ve PIN ile doğrulama için son tarih yer alıyor. Ayrıca yeni PIN göndermeden önce mevcut adresinizi doğrulanması da sağlanabiliyor. Mevcut adresinizi doğrulama kısmı "I confirm" ile başlayan cümlenin yanındaki kutucuğu işaretleme ile gerçekleşir:
Yeni PIN Sorun Gidericisi

Adres Doğrulama (PIN) ile İlgili Sorularınız Mı Var?

Manuel doğrulama, PIN süreci ve diğer sorularınız için yazmış olduğum şu yazıyı okuyabilir, sorularınızı o yazının altında sorabilirsiniz.

Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

0 Yorumlar